Reduced price! SATIN WHITE BOOSTER View larger

SATIN WHITE BOOSTER

New product

Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!

More details

RM 90.00

-RM 30.00

RM 120.00

Add to wishlist

More info

SATIN WHITE BOOSTER

Botol orange untuk whitening, 
Botol purple untuk renew & repair skin

ISI KANDUNGAN : 30 BIJI / BOTOL

KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :

1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
3.  Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU     BADAN PUTEH
4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang      seperti rawatan botox!
6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
8. Merawat penyakit resdung dan bersin2
9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :

Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi

✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment

7am - SATIN SKINZ PREMIUM
10am - SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

11pm - SATIN SKINZ PREMIUM

SOALAN LAZIM

1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-

SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang

2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK

Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja.

Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.

Reviews

Write a review

SATIN WHITE BOOSTER

SATIN WHITE BOOSTER

Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!