Sale! ELITE S7 View larger

ELITE S7

New product

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER mempunyai khasiat dan keupayaan yang LEBIH MANTAP terdiri daripada kombinasi bahan-bahan utama yang TERPILIH DAN UNIK, dicipta dan diadun untuk memberikan anda pengalaman PEMBAKARAN LEMAK YANG TIADA TANDINGAN. 

More details

RM 140.00

-RM 70.00

RM 210.00

Add to wishlist

More info

ELITE S7

40sachet

Elite s7 hybrid fat burner mengandungi bahan POWER DETOX yang terhebat untuk menurunkan berat badan anda dengan pantas. Ditambah pula dengan fungsi TRIPLE ENERGY BOOSTER yang akan membantu mengurangkan rasa lapar serta membekalkan tenaga kepada anda sepanjang hari. Kandungan KOLAGEN yang terdapat di dalam Elite S7 pula berfungsi untuk menegangkan serta mencerahkan kulit anda dari dalam

KANDUNGAN ELTE S7 DENGAN FORMULASI HYBRID :

1. Grape Fruit Juice
- Membantu menurunkan berat badan

2. Garcinia Cambogia
- Mengawal selera makan secara semula jadi. Membakar lemak. Meningkatkan tenaga. Mengurangkan tekanan. Memberikan tidur yg lebih lena.

3. L-Carnitine
- Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Membakar lemak.

4. Oat Fiber
- Membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama. Melancarkan penghadaman kerana fungsi seratnya. 

5. Oligo Fiber
- Meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.

6. Guarana
- Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

7. Acai Berry
- Menurunkan berat & mengekalkan berat badan yang sihat .

8. Green Tea
- Meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme.

9. Cinnamon 
- Meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

10. Capsicum
- Membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan.

11. Vitamin C
- Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan.

12. Stevia
- Stevia Rebaudiana merupakan pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan. 

13. Aloe Vera
- Membantu dalam penurunan berat badan. Membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

CARA PENGAMBILAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

Sangat MUDAH.
Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
Minum setiap pagi selang 2 hari.

FAQ/ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

Q - 1 botol boleh tahan brp lama?
A - 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum
       result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 
       sachet pagi.
Q - Ibu menyusu boleh amik x?
A - Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.
Q - Cara minum Elite S7?
A - Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu
      diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas 
      air suam kemudian minum Elite S7.
Q - Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
A - Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. Tiada masalah
Q - Klu amik S7 pastu berat makin naik cmne?
A - Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari
      biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn
      mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
Q - Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
A - Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
Q - Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
A - Tak. Boleh stop jika dah dapat berat badan ideal.
Q - Fibroid or cyst boleh amik x?
A - InsyaAllah selamat
Q - Perlu bersenam tak?
A - Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakan lemak berlaku  
      dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
Q - Seawal umur brp boleh minum s7?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun.
Q - Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
A - Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
Q - Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
A - Sebenarnya tak da masalah taip kalu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop segera.
Q - Gastrik boleh minum x?
A - Yes boleh. Tapi lepas 10 minit minum s7 kena makan. Jangan biar perut kosong

TESTIMONI

Reviews

Write a review

ELITE S7

ELITE S7

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER mempunyai khasiat dan keupayaan yang LEBIH MANTAP terdiri daripada kombinasi bahan-bahan utama yang TERPILIH DAN UNIK, dicipta dan diadun untuk memberikan anda pengalaman PEMBAKARAN LEMAK YANG TIADA TANDINGAN.