Sale! MASKER VIETNAM  View larger

MASKER VIETNAM 

New product

Vietnam blackhead whitehead mask..memang super ohsem..tak pernah lagi jumpa mask yang boleh tarik blakched and whitehead dengan banyak dan jayanya!

More details

RM 10.00

-RM 5.00

RM 15.00

Add to wishlist

More info

MASKER VIETNAM 

20 ml

Hilangkan Blackhead dan Whitehead dengan Masker Vietnam yang terbukti keberkesanaanya! Semua akan tertanggal tanpa perlu dipicit.
haa ni rupa masknya..dalam bentuk cecair (20ml) 
free 20keping tisu untuk korang tepek lepas letak gel kat hidung. Dijamin korang x kan rugi 1 sen pon kalau try... dijamin puas hati! RESULT SUPER DUPER OHSEM WEHHH! kesan yang cepat dengan cara yang mudah
X caya??? cuba try dulu baru taw kesannya hihi
Cara guna 
 sapu gel di kawasan hidung /dagu
 tepekkan kertas tisu yang kita bagi free tu
 biarkan 10 minit atau hingga kering
 tarik perlahan2 dari bawah naik ke atas
 basuh muka

Reviews

Grade 

puas hati

mmg puas hati :) ;) =D

    Grade 

    Product bagus

    I dah try. Kuat betol gam dia tarik suke!

      Write your review!

      Write a review

      MASKER VIETNAM 

      MASKER VIETNAM 

      Vietnam blackhead whitehead mask..memang super ohsem..tak pernah lagi jumpa mask yang boleh tarik blakched and whitehead dengan banyak dan jayanya!