TYZARA SHAMPOO SOYA View larger

TYZARA SHAMPOO SOYA

New product

Tyzara adalah jenama bagi shampoo rawat rambut yang lebih di kenali sebagai Shampoo Soya. Shampoo Soya ini sangat berkesan dalam merawat masalah kulit kepala dan rambut kerana ianya merawat bermula dari akar rambut. 

More details

RM 65.90

Add to wishlist

More info

TYZARA SHAMPOO SOYA

100ml

KELEBIHAN TYZARA SHAMPOO SOYA :

  • Membantu Mengawal Rambut Gugur
  • Kesan seawal 1 malam dan paling cepat selepas mandi
  • Berbau wangi seharian
  • Matikan kelemumur
  • Bantu Penumbuhan Anak Rambut Baru
  • Bantu percepatkan rambut panjang
  • Merawat kerosakan rambut
  • Melembutkan rambut
  • selamat digunakan oleh kanak-kanak dan boleh digunakan seisi keluarga

KANDUNGAN TYZARA SHAMPOO SOYA : 

Tyzara menggunakan bahan yg berkualiti tinggi :+1:

PROTIEN SOY - ia dihasilkan daripada kacang non-GMO (yakni, kacang yg tidak diubahsuai secara genetik).

dan ia diperbuat daripada kacang soya asli. Di mana protein soya ini memberi tenaga pada rambut kita. :muscle:

PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - menguatkan akar rambut dan memberikan kesuburan kulit kepala utk memberi ruang anak rambut baru utk tumbuh.

MAJUS ROOT EXTRACT - memberikan vitamin pada akar rambut dan meNyahkan kotoran kulit kepala.



Ada kelulusan KKM

NOT161201328K


Ianya selamat..Jadi anda tidak perlu ragu² utk menggunakan Tyzara Shampoo Soya.

SOALAN LAZIM MENGENAI TYZARA SHAMPOO SOYA :

Soalan: Berkesan ke Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum ni?

Ya. BERKESAN!!! 

Tyzara Shampoo Soya utk merawat rambut gugur ini juga selamat digunakan oleh semua golongan termasuk kanak-kanak.

Sesuai dipakai oleh semua golongan lelaki /wanita/kanak² yang sememangnya ada masalah rambut.

Dan lagi TAMBAH BERKESAN jika gunakan sekali dengan Tyzara Hair Serum. Kerana serum rambut ini membantu penumbuhan rambut baru dengan cepat jika gunakan dengan konsisten.

Soalan : Berapa lama boleh nampak kesan / resultnya?

Kami tidak dapat memberikan jawapan yg spesifik dan tepat kerana kesannya bergantung kpd seseorang individu.

Ada yg dapat kesan seawal 1-3 hari, 3-5 hari, 5-7 hari bergantung kpd hormon dan penerimaan kulit kepala individu.

Anda kena bersabar krn dalam merawat tiada yg magic sebab rambut gugur/kelemumur dan pelbagai masalah lain pun dah sudah bertahun.. Jadi semuanya perlu kesabaran dan penggunaan yg konsisten.

Pemakanan juga memainkan peranan. Elakkan makan ajinomoto/MSG, minum air banyak, tidur secukupnya dan makan makanan yg berkhasiat.

Soalan: Boleh campur² shampoo ke?

TIDAK.. Utk dapatkan kesan/result maximum..Dalam tempoh RAWAT RAMBUT dan KULIT KEPALA tidak boleh campur² shampoo.

Begitu juga dengan Serum. Anda tidak boleh menggunakan sebarang minyak kelapa di kulit kepala dalam tempoh merawat.

Gabungan Shampoo & Serum adalah yang terbaik bagi mendapatkan kesan Maximum tanpa menggunakan perapi/conditioner.

Sesuai dijadikan shampoo pilihan keluarga anda.

Soalan: Betul ke boleh stop rambut dari keguguran?

Jawapannya TIDAK
Rambut kita semua sama macam pokok. Setiap hari daun yg tua/rosak akan gugur apabila ditiup angin.

Tetapi rambut yg sihat rambutnya akan gugur antara 1-5 helai sehari. Rambut yg tak sihat akan gugur antara 10-20 sehari. Kronik senggenggam.

SEBAB itu rambut perlukan Vitamin & Protien yg tinggi. Di mana ianya ada di dalam SHAMPOO SOYA & SERUM BUNGA TYZARA.

Rambut yg gugur perlukan cucian kulit kepala yang bersih dari kulit kepala berminyak dan berbau. Sekurang-skurangnya 1x sehari .

Shampoo shj tak cukup krn ianya bukan bersifat kekal dan tidak dapat absorb lama tetapi ianya membantu bersihkan kulit kepala dan mengawal keguguran. Sebab tu TYZARA HAIR SERUM memainkan peranan utk membantu kuatkan lagi akar rambut dan memberi vitamin serta kesuburan rambut.

Gunakan Shampoo Soya & Hair Serum tanpa was-was kerana result yang anda akan dapat seawal selepas 1x penggunaan bergantung pd penerimaan kulit kepala.

Soalan : Memang kena shampoo hari² ke?

Jawapan: Ya.. MEMANG kena shampoo hari² skurang²nya sekali sehari.

Soalan: "Orang kata" tak elok shampoo hari² sbb nanti rambut rosak.

Adalah tidak benar sama sekali...
Dari segi asas basic, kulit kepala juga ada rongga peluh jadi, apa agaknya akan berlaku jika seminggu sekali shampoo? Begitu juga sekiranya hanya membasahkan rambut tanpa menggunakan shampoo, umpama juga mandi tanpa sabun...

Jika anda sudah tahu shampoo merosakkan rambut..kenapa anda masih gunakan shampoo sehingga skrg. Sedangkan dh gunakan shampoo seawal kita masih kanak² lagi.

Tapi sememangnya masih ramai yang ambil remeh perkara ini kerana dalam mindset (pakai tudung tiada siapa yang nampak n tiada siapa yang tahu)... Rasanya jika mata blh melihat mungkin tak sanggup, sbb anda tak pernah lihat bagaimana kulit kepala apabila di scan... Anda smua boleh migrain/pengsan nanti.. :joy:

HENTIKAN percaya pada MITOS kerana ianya akan membuatkan kulit kepala dan rambut anda bermasalah.

Soalan: Boleh tahan utk berapa lama penggunaan?

2x sehari - 1 bulan penggunaan
1x sehari - 2 bulan penggunaan

TESTIMONI

Image may contain: one or more people and text

Image may contain: 2 people, text

Reviews

Write a review

TYZARA SHAMPOO SOYA

TYZARA SHAMPOO SOYA

Tyzara adalah jenama bagi shampoo rawat rambut yang lebih di kenali sebagai Shampoo Soya. Shampoo Soya ini sangat berkesan dalam merawat masalah kulit kepala dan rambut kerana ianya merawat bermula dari akar rambut.