SHAMPOO SANTAN View larger

SHAMPOO SANTAN

New product

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"?  SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN. BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU

More details

RM 35.00

Add to wishlist

More info

SHAMPOO SANTAN 

250ml
Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemadeberasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...Biasa yang ada anak kecil pasti ada  masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata. Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur..
Dengan Shampoo Santan mampu merawat masalah ini..Anak2 yang ada ekzema pun boleh pakai tanpa sebarang kesan negatif. Jomla jimat, kos rawatan dengan Shampoo Santan ni rm0.48 sen je sehari tau..Dahla selamat dan bebas bahan  kimia, guna bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna sejak zaman dulu lagi pulak tu.. SANTAN!!!

KANDUNGAN SHAMPOO SANTAN :

Coconut Milk (Santan Kelapa)
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
Sweet Orange Essential Oil
Rosemary Essential Oil

KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN :

Membantu mengelakkan keguguran rambut
Membantu merawat kelemumur 
Membantu merawat kulit kepala kering
Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
Membantu merangsang pertumbuhan rambut
bau yang segar
Membantu menguatkan rambut 
Membantu melembutkan rambut
Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
Membantu mengawal minyak berlebihan
Membantu mengelakkan botak & rambut beruban

CARA PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN :

Sebelum shampoo sikat rambut anda untuk meleraikan rambut yang 
tersimpul atau kusut.
Basahkan keseluruhan kulit kepala dan rambut.
Tuangkan shampoo ke tapak tangan agak sebesar duit syiling 50sen.
Campurkan sedikit air dengan shampoo tadi dan shampoo seperti biasa jika 
perlu anda boleh perapkan shampoo tadi di kepala selama [email protected] minit utk 
mendapatkan khasiat santan meresap ke rambut dan kulit kepala.
Anda boleh bilas menggunakan air sejuk & bilas sehingga bersih.
KELULUSAN PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN
Shampoo Santan produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT dan BERKESAN !.

TESTIMONI

Image result for shampoo santan harga

Reviews

Write a review

SHAMPOO SANTAN

SHAMPOO SANTAN

" TERBARU ! FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI MALAYSIA "." RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2"?  SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN. BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU