GLOW GLOWING BEAUTY SKIN : BY DARA ANGGUN

New product

ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu..
MESTI TAK PERCAYA kan? Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 

More details

RM 60.00

-RM 9.00

RM 69.00

Add to wishlist

More info

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN : BY DARA ANGGUN

ADA TAK KAWAN2 YANG MENGALAMI MASALAH BEGINI???
► Jerawat naik sukar hilang
► kulit bermiyak & gelap
► Jeragat susah hilang
► Parut & bintik hitam
► Pori terbuka
► Garis halus mula kelihatan( penuaan)
1 set tahan 1-2 bulan. Diluluskan kkm
Kelebihan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN???
✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilangkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata
1 SET MENGANDUNGI :
Sabun Q 10
Night Glow
Night Glowing
Day Pinky
Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
– membersih kulit wajah
– menanggalkan sel2 kulit mati
– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
– menghaluskan dan mencerahkan kulit
– mengurangkan kedutan/ garis penuaan
– dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa
2- DAY -PINKY BEAUTY
– melindungi kulit wajah dari sinar uv
– menghilangkan flex hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus & melicinkan kulit
3- NIGHT GLOW
– menghilangkan flek hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
– mengurangkan kedutan/ garis penuaan
4- NIGHT GLOWING
– mencerahkan kulit wajah
– mengecilkan lubang pori-pori
– menghaluskan kulit wajah
– mengurangkan parut jerawat & jeragat
– merawat kulit yang bermasalah
CARA PENGGUNAAN:
– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
Siang
– Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty
Malam
– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)
Salam uolls semua!!!
Saya Sheera Iskandar memang pengguna..
Bukan sekadar duta...
Perubahan pada Saya..
Lekuk kat muka berkurangan...
Kulit makin putih...
Masalah Jerawat, Jeragat...Insyaalah berkesan...
sy Sheera Iskandar ingin berkongsi dgn uollss semua rahsia kulit sy kembali cantik tanpa masalah kulit seperti berikut: :
✔Jerawat selalu naik
✔Kulit Gelap
✔Tona tak sekata
✔Kusam
✔Parut jerawat yg teruk 
✔Kulit berminyak
Sebelum ini SHEERA mendapat tawaran duta dari 4 syarikat,tetapi setelah mencuba produk ini SHEERA berkeyakinan untuk menerima tawaran sebagai duta..
Tapi sekarang alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini..

Reviews

Grade 

glow glowing beauty

saya dah terima. terima kasih

    Write your review!

    Write a review

    GLOW GLOWING BEAUTY SKIN : BY DARA ANGGUN

    GLOW GLOWING BEAUTY SKIN : BY DARA ANGGUN

    ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu..
    MESTI TAK PERCAYA kan? Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!!