Pengurusan berat badan

Pengurusan berat badan yang baik ialah diet yang mengandungi nutrisi yang seimbang seperti yang diperlukan oleh tubuh tetapi dalam kuantiti yang berpatutan, mengamalkan gaya hidup sihat dan sentiasa berfikiran positif. Pengurusan berat badan dari produk Aurawhite terdiri daripada jenis pill, minuman dan juga sapuan lotion wangi yang membantu mem...

Pengurusan berat badan yang baik ialah diet yang mengandungi nutrisi yang seimbang seperti yang diperlukan oleh tubuh tetapi dalam kuantiti yang berpatutan, mengamalkan gaya hidup sihat dan sentiasa berfikiran positif. Pengurusan berat badan dari produk Aurawhite terdiri daripada jenis pill, minuman dan juga sapuan lotion wangi yang membantu membakar lemak, mengawal selera makan, seterusnya mendapatkan badan yang fit dan mencapai berat badan ideal yang diimpikan.

More

Pengurusan berat badan There is 1 product.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    RM 90.00 RM 98.00

    AuraWhite Juicy Fibre diperkaya dengan 100% ramuan botani seperti psyllium, epal, lemon, daun teratai dan brokoli yang berkesan untuk mengawal selera makan anda, menyingkirkan toksin serta melancarkan proses penghadaman sekaligus membantu anda mendapatkan berat badan yang seimbang.

    RM 90.00 RM 98.00
    Reduced price!
Showing 1 - 1 of 1 item