Minuman kesihatan

Minuman kesihatan dari jenama D'herbs ini sebagai pilihan alternatif untuk rawatan tambahan bagi membantu meringankan dan ada juga yang menyembuhkan penyakit yang dihidapi individu. Untuk individu yang sihat tubuh badannya dapat meningkatkan tenaga untuk melakukan tugasan seharian.

Minuman kesihatan There are 24 products.

Subcategories

  • Untuk lelaki

    Lelaki juga perlu menjaga kulit seperti mana kaum wanita, kebersihan kulit memberi keyakinan pada individu untuk tampil aktif dan segar sepanjang hari. Begitu juga halnya dengan aspek kesuburan lelaki sangat penting kerana itulah yang menjadi kemegahan dan boleh juga jadi kelemahannya. Dengan pengambilan produk khas lelaki dari D'Herbs ini sebagai alternatif untuk memperbaiki kelemahan mahupun mempersasakan lagi kejantanannya.

  • Untuk perempuan

    Sudah lumrah seorang wanita memandang penting aspek penjagaan diri baik dari segi kulit, berat badan, rambut, kesihatan luaran dan dalaman; kerana semakin meningkat usia kelebihan yang ada pada wanita ini ketika usia muda akan berkurangan. Produk keluaran D'Herbs ini untuk anak dara khusus untuk wanita yang bersuami dan berkeluarga perlu menjaga dirinya untuk suami dan keluarganya.

  • Kanak-kanak

    Tidak semua antara kita mampu memberikan makanan seimbang yang dimasak sendiri jadi pemberian makanan tambahan merupakan salah satu komponen penting untuk mengimbangi pola makanan kanak-kanak. Terdapat pelbagai jenis supplement kanak-kanak, ada yang dalam bentuk pil, cecair dan tablet yang boleh dihisap/dikunyah. Supplement dari D'herbs ini membantu melengkapkan carta piramid makanan anak-anak anda. 

per page
Showing 1 - 12 of 24 items
Showing 1 - 12 of 24 items