V'asia
V’ASIA adalah singkatan dari perkataan VERSI ASIA. Ia merupakan produk kecantikan dan kesihatan yang di formulasi khusus untuk wanita dan lelaki sesuai untuk semua peringkat umur. Produk V’ASIA dikilangkan mengikut kaedah amalan pengilangan baik (GMP), dikilangkan mengikut kaedah Halalan Toyyiban dan paling penting mendapat notifikasi, kelulus...
V’ASIA adalah singkatan dari perkataan VERSI ASIA. Ia merupakan produk kecantikan dan kesihatan yang di formulasi khusus untuk wanita dan lelaki sesuai untuk semua peringkat umur. Produk V’ASIA dikilangkan mengikut kaedah amalan pengilangan baik (GMP), dikilangkan mengikut kaedah Halalan Toyyiban dan paling penting mendapat notifikasi, kelulusan dan pengkelasan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Bagi memastikan produk V’ASIA mencapai standard yang terbaik dan mencapai kepuasan pengguna, V’ASIA bekerjasama dengan LEMBAGA PELINDUNG DAN KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA (LPKPM).
More

V'asia There are 52 products.

Subcategories

 • Untuk lelaki

  Lelaki juga perlu menjaga kulit seperti mana kaum wanita, kebersihan kulit memberi keyakinan pada individu untuk tampil aktif dan segar sepanjang hari. Begitu juga halnya dengan aspek kesuburan lelaki sangat penting kerana itulah yang menjadi kemegahan dan boleh juga jadi kelemahannya. Dengan pengambilan produk khas lelaki dari jenama V'asia ini sebagai alternatif untuk memperbaiki kelemahan mahupun mempersasakan lagi kejantanannya.

 • Untuk perempuan

  Sudah lumrah seorang wanita memandang penting aspek penjagaan diri baik dari segi kulit, berat badan, rambut, kesihatan luaran dan dalaman; kerana semakin meningkat usia kelebihan yang ada pada wanita ini ketika usia muda akan berkurangan. Produk keluaran V'asia ini untuk anak dara dan khusus untuk wanita yang bersuami dan berkeluarga perlu menjaga dirinya untuk suami dan keluarganya.

 • Minuman kesihatan

  Minuman kesihatan dari jenama V'asia ini sebagai pilihan alternatif untuk rawatan tambahan bagi membantu meringankan dan ada juga yang menyembuhkan penyakit yang dihidapi individu. Untuk individu yang sihat tubuh badannya dapat meningkatkan tenaga untuk melakukan tugasan seharian.

 • Penjagaan diri

  Wanita mahupun lelaki wajib memandang penting aspek penjagaan diri baik dari segi kulit, berat badan, rambut, kesihatan luaran dan dalaman. Diri kita adalah anugerah Allah yang terindah, menjadi tanggungjawab kita untuk menjaga kesihatan diri, dengan rangkaian produk terlajak laris dari V'asia ini boleh membantu serta memperlihara kesihatan kita. 

per page
Showing 1 - 12 of 52 items
Showing 1 - 12 of 52 items