Aurawhite Beauty

Aura White Global Sdn. Bhd., yang sebelum ini dikenali sebagai Aurawhite Beauty, adalah sebuah syarikat Bumiputera yang ditubuhkan oleh dua orang usahawan yang sangat berjaya. Sejak penubuhannya pada tahun 2013, Aurawhite Beauty telah memproses pelbagai produk mengikut Amalan Pengilangan Baik Standard (GMP). Oleh itu, Aurawhite Beauty sentiasa d...

Aura White Global Sdn. Bhd., yang sebelum ini dikenali sebagai Aurawhite Beauty, adalah sebuah syarikat Bumiputera yang ditubuhkan oleh dua orang usahawan yang sangat berjaya. Sejak penubuhannya pada tahun 2013, Aurawhite Beauty telah memproses pelbagai produk mengikut Amalan Pengilangan Baik Standard (GMP). Oleh itu, Aurawhite Beauty sentiasa dapat menghasilkan produk berkualiti tinggi, yang memenuhi jangkaan dan ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. 

More

Aurawhite Beauty There are 14 products.

Subcategories

 • Pengurusan berat badan

  Pengurusan berat badan yang baik ialah diet yang mengandungi nutrisi yang seimbang seperti yang diperlukan oleh tubuh tetapi dalam kuantiti yang berpatutan, mengamalkan gaya hidup sihat dan sentiasa berfikiran positif. Pengurusan berat badan dari produk Aurawhite terdiri daripada jenis pill, minuman dan juga sapuan lotion wangi yang membantu membakar lemak, mengawal selera makan, seterusnya mendapatkan badan yang fit dan mencapai berat badan ideal yang diimpikan.

 • Untuk lelaki

  Lelaki juga perlu menjaga kulit seperti mana kaum wanita, kebersihan kulit memberi keyakinan pada individu untuk tampil aktif dan segar sepanjang hari. Begitu juga halnya dengan aspek kesuburan lelaki sangat penting kerana itulah yang menjadi kemegahan dan boleh juga jadi kelemahannya. Dengan pengambilan produk khas lelaki dari Aurawhite ini sebagai alternatif untuk memperbaiki kelemahan mahupun mempersasakan lagi kejantanannya.

 • Untuk perempuan

  Sudah lumrah seorang wanita memandang penting aspek penjagaan diri baik dari segi kulit, berat badan, rambut, kesihatan luaran dan dalaman; kerana semakin meningkat usia kelebihan yang ada pada wanita ini ketika usia muda akan berkurangan. Produk keluaran Aurawhite ini untuk anak dara khusus untuk wanita yang bersuami dan berkeluarga perlu menjaga dirinya untuk suami dan keluarganya.

 • Minuman kesihatan

  Minuman kesihatan dari jenama Aurawhite ini sebagai pilihan alternatif untuk rawatan tambahan bagi membantu meringankan dan ada juga yang menyembuhkan penyakit yang dihidapi individu. Untuk individu yang sihat tubuh badannya dapat meningkatkan tenaga untuk melakukan tugasan seharian.

per page
Showing 1 - 12 of 14 items
Showing 1 - 12 of 14 items