Brands

Malaysian Top Brands.

Brands There are 266 products.

Subcategories

 • Vida Beauty

  Vida Beauty menjual produk kecantikan & kesihatan keluaran syarikat bumiputera dan keluaran produk sendiri iaitu Vida Beauty. Vida Beauty sentiasa mengutamakan keperluan dan kehendak pelanggan mengikut keadaan semasa. Pengasasnya Dato' Seri Vida dikenali dengan tagline Qu Puteh.. Qu Puteh.. Barulah Puteh sering mempromosikan produk-produknya secara meluas khususnya melalui media elektronik, sering menjadi penaja utama dalam rancangan realiti televisyen.

 • Zofea Beauty

  Syarikat Zofea Beauty iaitu syarikat islamik bumiputera yang berpangkalan di Sungai Petani,Kedah. Semua produk dari syarikat ini mempunyai sijil GMP (good manufacturing practices). Secret Bust Up adalah produk baru yang mana sebelum ni terkenal dengan produk mencantikkan aset wanita, Secret Bust Up & Secret Skin White Kawaii Collagen.  • Irich Resources

  IRICH RESOURCES telah ditubuhkan pada 2012, syarikat ini telah beroperasi selama 4 tahun. Kini, hasil permintaan daripada pelanggannya dan melihat kepada potensi jualan produknya yang begitu memberansangkan, beberapa produk baru telah berjaya dilahir dan dipasarkan seperti Perla Beauty Booster, Perla Potion dan Perla Susu Kambing.

 • Syma Beauty

  Siti Norhasyimah Azmi atau lebih dikenali sebagai Syima menghasilkan produk kecantikan sendiri di bawah jenama Syma Beauty Skincare yang kini meniti di bibir wanita negara ini. Siapa sangka dalam usia semuda 20an, Syima kini boleh berbangga dengan pencapaian produknya yang bukan sahaja mendapat tempat dalam kalangan wanita di negara ini, malah melangkaui negara luar termasuk India, Singapura dan Indonesia. Jom jadi cantik adalah tagline penglibatannya dalam industri kecantikan di negara ini,

 • D'Herbs

  Produk De Herbs atau lebih dikenali dengan D’Herbs adalah produk berasaskan oleh bahan semula jadi tanpa penggunaan bahan kimia berbahaya dan sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan kesihatan, kebersihan dan kemesraan rumah tangga!

  Terlajak Laris!!!
 • Dian'z Beauty & Health

  Floral Mask merupakan produk pertama keluaran syarikat, Dian'z Legacy Sdn. Bhd ia mula dipasarkan pada awal tahun 2013 dan merupakan satu-satunya topeng muka atau mask berwarna ungu yang berada di pasaran negara ini. Selain itu, produk kecantikan Dian'z Beauty & Health, turut mengeluarkan produk Vitamin C & E + Whitening Collagen bagi merawat kulit yang bermasalah dan diikuti dengan Spopping Crystal ia sangat berkesan untuk membantu pengguna membakar lebih banyak kalori bagi menurunkan berat badan serta mengembalikan bentuk tubuh yang diinginkan. Nano Lightener Cream, Nano Removal Cream dan Dianz Vitamilk Booster merupakan produk terbaru keluaran Dian'z.

 • Sofeeya Diamond

  SOFEEYA DIAMOND adalah satu jenama yang menawarkan produk-produk kecantikan dan kesihatan berkualiti dan berkesan untuk wanita-wanita Malaysia. Kami juga menawarkan peluang-peluang perniagaan serta memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. SOFEEYA DIAMOND lahir atas rasa minat yang tinggi terhadap kecantikan dalaman dan luaran wanita dan ingin menjadi penyelesai utama masalah kehendak kecantikan wanita di Malaysia khasnya dan dunia umumnya.

 • K-Colly

  K-COLLY menghasilkan produk yang berkualiti tinggi dengan harga berpatutan. K-Colly Sweet 17 dan supplement peninggi Height Up merupakan best seller, mempunyai permintaan yang tinggi di kalangan pengguna. Dari segi promosi, K-colly mempromosikan produk-produk secara meluas melalui media cetak, media elektronik dan juga di media sosial.

 • Toujours Advanced

  Toujours Advanced memberi sokongan dalam meningkatkan kecantikan dan kesihatan semula jadi dalam jangka masa yang panjang. Ia mengenai mengembalikan wajah muda anda dan kecantikan dalaman semula jadi, bukannya menutupnya dengan lapisan kosmetik. Dan ianya berfungsi.

 • Radiance Signature

  Radiance Signature telah mengabdikan dirinya semata-mata untuk satu perniagaan: kecantikan. Ia adalah perniagaan yang kaya dengan makna, kerana ia membolehkan semua individu untuk meluahkan keperibadian mereka, meningkatkan keyakinan diri dan membuka kepada orang lain. Radiance Signature mengejar matlamat ini dengan memenuhi kepelbagaian yang tidak terhingga, keperluan kecantikan dan keinginan seluruh dunia.

 • Aurawhite Beauty

  Aura White Global Sdn. Bhd., yang sebelum ini dikenali sebagai Aurawhite Beauty, adalah sebuah syarikat Bumiputera yang ditubuhkan oleh dua orang usahawan yang sangat berjaya. Sejak penubuhannya pada tahun 2013, Aurawhite Beauty telah memproses pelbagai produk mengikut Amalan Pengilangan Baik Standard (GMP). Oleh itu, Aurawhite Beauty sentiasa dapat menghasilkan produk berkualiti tinggi, yang memenuhi jangkaan dan ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. 

 • Oceanlife

  Oceanlife Marketing Sdn Bhd, yang dilahirkan oleh dua usahawan perniagaan yang berkongsi minat yang sama dalam bidang kecantikan & kesihatan dari latar belakang yang berbeza dalam kerjaya. Wanita-wanita ini mementingkan kepuasan pelanggan dan akan memainkan peranan untuk mengembangkan kepakaran mereka dalam kecantikan & kesihatan. Ephyra collagen merupakan produk pertama dan ia berjaya mengambil tempat di hati pengguna. Set lengkap penjagaan muka Ephyra skincare series adalah produk terbaru Oceanlife.

 • Bellezza Essential

  Pengasas Bellezza Essential, Noreen Azaliza Halim mencipta produk makanan sunnah yang dihasilkan dengan kerjasama penyelidik sebuah universiti tempatan itu boleh digunakan seisi keluarga seawal usia bayi lagi tanpa sebarang syarat. Kini beliau mempunyai 30 stokis aktif di seluruh negara dan produk ini juga sudah menembusi pasaran Brunei. 


 • Legacy Secret

  Antara produk yang pernah mendapat sambutan hangat termasuklah Harum Malam, Wira Malam, Umma Lacto, TriGold Eyecare, Secret Laxing dan sebagainya. Kesemua produk tersebut merupakan produk minuman dan makanan kesihatan untuk wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan selain untuk mereka yang menghadapi masalah dalaman dan luaran. Sehingga kini sambutan yang diterima dari dalam negara adalah sangat menggalakkan malah terdapat juga permintaan dari luar Negara seperti Singapura, Indonesia dan Brunei yang menunjukkan minat terhadap produk Legacy Secret.

 • Chriszen

  CHRISZEN, jenama kecantikan terkemuka Malaysia, melambangkan kecantikan dan glamor dengan sentuhan Asia. Wanita mencari yang terbaik dalam melihat kecantikan dan Chriszen merupakan kualiti paling baik dalam penjagaan kulit dan menyampaikan hasil yang terbukti secara saintifik. Jenama ini terus mengukuhkan reputasinya dalam bidang solekan dan penjagaan kulit, bukan semata-mata menjaga reputasi, tetapi mahu melepasi jangkaan dengan terus-menerus mengambil kira sains dan kreativiti ke tahap baru.

 • Belvya

  Sejak diperkenalkan pada 2013, Belvya Perfect Shaping Scrub telah berjaya mencuri perhatian di laman sosial daripada hasil-hasil testimoni pengguna yang berjaya mendapatkan bentuk badan dan wajah yang diidamkan. Belvya Scrub merupakan scrub  membuang lemak yang sangat efisen pertama di Asia. Lebih membanggakan Belvya dimiliki sepenuhnya oleh usahawan bumiputera muslim. Dikilangkan oleh kilang yang mempunyai sijil GMP bagi memastikan kualiti produk bertaraf antarabangsa. Belvya Perfect Shaping Scrub telah diuji dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.

   

 • Satin Skinz

  Produk Satin Skinz ini adalah milik sepasang suami isteri Iskandar dan Mimi, bermula dari 2014 lagi dan mereka turut mempunyai rangkaian produk kecantikan yang lain termasuklah supplement, skincare, jamu, dan macam macam lagi. Satin Skinz supplement bertepatan untuk semua jenis kulit dan metabolisma khas untuk orang Asia yang mudah gelap.

 • Jamu Jelita

  JAMU JELITA  merupakan jenama  induk dan salah satu peneraju utama di syarikat Herba Timur Sdn Bhd . Dikelola dan diteraju secara professional dan berpandu sepenuhnya pada produk dengan memberi penekanan yang sama terhadap R&D, Penyelidikan dan Pembangunan serta Jualan dan Pemasaran. Menyenaraikan produk lebih dari 51 jenis produk di bawah 6 kategori berikut dengan produk penjagaan kulit, produk penjagaan rambut, jus kesihatan, kosmetik, pelangsingan dan lain-lain.

 • Amyera Beauty

  Pengasas Amyera Beauty Fatin Amyera Zainal Abidin memulakan perniagaan dengan menjual produk kecantikan menerusi Instagram kepada rakan terdekat, lama-kelamaan produk jenama Amyera Beauty mula dikenali ramai. Disebabkan keberkesanannya, beberapa produk baru dikeluarkan bagi memenuhi permintaan penguna

 • Felinna Beauty

  Kami adalah sebuah syarikat Bumiputra yang berdaftar dengan nama Raffelinna Sdn Bhd dan mempunyai produk rangkaian iaitu Felinna Beauty & Caliph Kids Expert. Felinna Beauty menyerlahkan kecantikan anda dari dalam secara positif. Kandungan Omega 3 & 6 dalam Jus Caliph membantu kanak kanak untuk lebih fokus dengan apa yang mereka lakukan malah mampu meningkatkan daya ingatan anak-anak dalam pembelajaran.

 • Beauty Kaseh

  Pengasas Beauty Kaseh, Norbaizura Ibrahim, 28, penglibatannya dalam bidang ini disebabkan minat dan impian untuk mempunyai perniagaan sendiri. Sejak berkecimpung dalam penjualan produk kesihatan dan kecantikan keluaran sendiri, rata-rata pengguna memberi maklum balas yang baik. Disebabkan itu pengasas  Beauty Kaseh ini cukup menjaga kualiti produk demi kepuasan pelanggan. Penggunaan bahan-bahan semula jadi dalam proses pembuatan produk menjadi keutamaan. Jadi pengguna tidak perlu risau akan kesan jangka panjang jika menggunakan produk Beauty Kaseh.

 • Mavellous

  Great Mavellous komited untuk menggunakan sains dan sumber-sumber global untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan di setiap peringkat umur. Kesemua produk-produk yang di pasarkan oleh syarikat Great Mavellous adalah berdasarkan kajian-kajian yang mendalam dan bertaraf antarabangsa yang mengutamakan mutu dan kualiti produk.  Produk pertama yang di lancarkan adalah MaVellous RejuvaMax yang mana ianya telah telah berjaya menjadi suatu fenomena di dalam industri awet muda dan stem sel tumbuhan.

 • Nour Ain Beauty Care

  Nour Ain Beauty Care adalah produk barangan kosmetik dan penjagaan kulit keluaran ELSUHAZ (M) Sdn. Bhd. ELSUHAZ (M) Sdn Bhd dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan ditubuhkan pada November 2006 dengan matlamat untuk menjadikan syarikat ini sebagai pengeluar dan pembekal barangan kosmetik dan penjagaan kulit yang unggul di wilayah utara dan di seluruh negara secara amnya.

 • Perfect Lady Trading

  Perfect Lady Trading menawarkan pelbagai produk kecantikan wanita seperti skincare, whitening cream, krim perapat, kapsul hormon, dan hair serum. Dengan mendapat kelulusan daripada KKM serta lulus labtest, produk-produk ini amat sesuai dan selamat digunakan oleh semua wanita. 

 • Tropika Beauty

  Tropica BEAUTY berjaya mencipta produk yang semulajadi, sihat dan berkesan. Produk ini sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasa semua peringkat umur. Bahan utama dalam produk-produk Tropika ini adalah minyak kelapa dara, lain-lain ubat-ubat herba tropika yang terbukti maanfaatnya kepada kesihatan. Cuba produk ini dan anda akan mengalami proses penyembuhan semula jadi penyakit sehari-hari tanpa menjejaskan kesihatan anda dan kesejahteraan.

 • Tati

  Tati Skin Care sentiasa menambah produk-produk baru yang hebat dan terkini megikut pasaran semasa agar pengguna dapat membeli belah dengan penuh keyakinan. Produk Tati Skin Care ini boleh digunakan oleh perempuan mahupun lelaki. Dan yang paling utama, produk Tati Skin Care mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Terbukti dengan pelbagai testimoni positif dari pengguna-pengguna Tati Skin Care.

 • V'asia
  V’ASIA adalah singkatan dari perkataan VERSI ASIA. Ia merupakan produk kecantikan dan kesihatan yang di formulasi khusus untuk wanita dan lelaki sesuai untuk semua peringkat umur. Produk V’ASIA dikilangkan mengikut kaedah amalan pengilangan baik (GMP), dikilangkan mengikut kaedah Halalan Toyyiban dan paling penting mendapat notifikasi, kelulusan dan pengkelasan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Bagi memastikan produk V’ASIA mencapai standard yang terbaik dan mencapai kepuasan pengguna, V’ASIA bekerjasama dengan LEMBAGA PELINDUNG DAN KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA (LPKPM).
 • Forever Living Product

  Learn How to Get enjoy benefit on Forever Living Product for a lifetime at SyaOnline Store or in any Forever Living HQ in the World! Contact Sya For More Info.

  Cannot Find What You're Looking For? contact Sya now!!

 • Serai Mas

  Serai Mas menjanjikan produk mampu milik untuk semua. Dan sejajar dengan perkembangan ekonomi masa kini, Serai Mas bergerak aktif menghasilkan produk-produk kesihatan dan kecantikan untuk kegunaan seisi keluarga. Rangkaian produk mampu milik Serai Mas Herbs Trading sepenuhnya bumiputra ini dihasilkan mengikut amalan pengilangan baik (GMP) dan paling penting ianya mendapat kelulusan notifikasi atau pengkelasan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

 • DSI EMPIRE

  DSI Empire telah ditubuhkan pada Januari 2016 dan merupakan anak syarikat kepada S Golden Global (SGG Group) Sdn Bhd (1111051-W). SGG Group merupakan sebuah syarikat tersohor mengeluarkan produk kecantikan dan kesihatan seperti Aurora®, Wisputih, Skinworks®, Perlaking dan sebagainya. Ditubuhkan oleh Encik Mohd Safiuddin bin Ilias, pengasas muda dan juga merupakan jutawan kosmetik termuda Malaysia ketika berusia 19 tahun ini amat komited memastikan setiap produk keluaran dibawah syarikatnya mendapat tempat di hati pengguna. DSI Empire ditubuhkan adalah disebabkan usaha-usaha murni membantu usahawan baru serta suri rumah untuk menambah pedapatan mereka secara sampingan.

 • Anugerah

  Anugerah adalah produk yang memanfaatkan hasil kebaikan herba dan sains sebagai ikhtiar sampingan untuk kesihatan, kecantikan dan kecerdikan minda. Anugerah mengeluarkan produk yang sesuai untuk semua generasi, dari bayi, kanak-kanak, wanita, lelaki, warga tua dan juga untuk ibu bersalin ada produk yang khusus untuk kegunaan anda

 • Jamu Susuk Dara (JSD)

  Hanni Borhan atau nama penuh Hanni binti borhan adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya, berstatus seorang jutawan kosmetik dimana beliau adalah pengasas kepada produk jamu susuk dara. Produk jamu terhebat di Malaysia semakin hari menarik minat pengguna dengan lambakan iklan, testimoni berjaya menerusi media cetak dan melalui media sosial.

 • Rashwealth

  Dalam tempoh masa yang singkat, Rashwealth berjaya mendapatkan kepercayaan pengguna melalui produk-produk berkualiti. produk Rashwealth kini boleh didapati bukan sahaja untuk pasaran tempatan tetapi juga boleh didapati di Singapura dan Brunei. GC TEA andd NANO CHENTA adalah antara produk syarikat yang menerima banyak permintaan di pasaran.

 • Almas
 • Luffiya

  Luffiya adalah nama baru dalam dunia kecantikan. Produk-produk kecantikan yang diperbuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Ia tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Selamat dan halal untuk digunakan.

 • DERMAX SUPERSKIN (DMS)

  JENAMA Dermax Superskin (DMS) yang dikeluarkan oleh syarikat DMS Group sangat dikenali di laman sosial Facebook sejak 2012. Dermax Superskin adalah produk keluaran tempatan yang menggunakan formula Korea di dalam kosmetiknya sekali gus menjadi pilihan pengguna yang dijual secara berleluasa menerusi perniagaan atas talian (online).

per page
Showing 1 - 12 of 266 items
Showing 1 - 12 of 266 items