Minuman kesihatan

Minuman kesihatan dari jenama Almas ini sebagai pilihan alternatif untuk rawatan tambahan bagi membantu meringankan dan ada juga yang menyembuhkan penyakit yang dihidapi individu. Untuk individu yang sihat tubuh badannya dapat meningkatkan tenaga untuk melakukan tugasan seharian.

Minuman kesihatan There are 5 products.

Subcategories

  • Untuk lelaki

    Lelaki juga perlu menjaga kulit seperti mana kaum wanita, kebersihan kulit memberi keyakinan pada individu untuk tampil aktif dan segar sepanjang hari. Begitu juga halnya dengan aspek kesuburan lelaki sangat penting kerana itulah yang menjadi kemegahan dan boleh juga jadi kelemahannya. Dengan pengambilan produk khas lelaki dari Almas ini sebagai alternatif untuk memperbaiki kelemahan mahupun mempersasakan lagi kejantanannya.

  • Untuk perempuan

    Sudah lumrah seorang wanita memandang penting aspek penjagaan diri baik dari segi kulit, berat badan, rambut, kesihatan luaran dan dalaman; kerana semakin meningkat usia kelebihan yang ada pada wanita ini ketika usia muda akan berkurangan. Produk keluaran Almas ini untuk anak dara khusus untuk wanita yang bersuami dan berkeluarga perlu menjaga dirinya untuk suami dan keluarganya.

Showing 1 - 5 of 5 items
Showing 1 - 5 of 5 items